Over ons

door Gerda en Simon
Over ons

Wij, Gerda en Simon, zijn de ouders van drie kinderen. Marissa is onze oudste. Ze heeft een verstandelijke beperking. Toen we merkten dat ze niet meer tot haar recht kwam in de woonvorm waar ze woonde en daar ongelukkig van werd, kwam ze weer bij ons in huis wonen. Geleidelijk vormde zich het idee om met ons drieën te gaan wonen in Spanje en daar een vakantieaccommodatie te beginnen. We werkten de plannen uit, vonden onze droomplek en gingen van start!

Marissa is 32 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Nadat ze 12 jaar in een woonvorm heeft gewoond, woont ze nu weer bij haar ouders Gerda en Simon. Marissa is een vrolijke en enthousiaste jonge vrouw en erg zorgzaam. Ze geniet van haar rol als gastvrouw en heeft er veel plezier in om je alles over Casa Amistad te vertellen.

Gerda is therapeut en heeft veel ervaring met verschillende vormen van zorg. Op haar 18e ging ze aan het werk als kraamverzorgster. Nadat zij en Simon een huilbaby kregen, ging ze op zoek naar oorzaken en oplossingen en kwam ze terecht bij neuro-emotionele integratie (NEI). Ze werd NEI-practitioner en NEI-kindertherapeut. In haar praktijk heeft ze veel volwassenen en kinderen kunnen helpen bij diverse problemen. Ze heeft zich in de loop van de tijd ook bekwaamd in andere therapievormen zoals de Matrixmethode, Reiki en familieopstellingen.

Simon heeft ruim 30 jaar in de ICT-branche gewerkt.

Voor ons drieën is het wonen in Spanje en het runnen van deze vakantieaccommodatie een mooie nieuwe uitdaging waar we erg van genieten. We heten je van harte welkom !!

Naast het verhuren van het appartement verzorgen we ook vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking (en hun gezin). Lees alles hierover op : www.vakantiebijmarissa.com.

GERDA, SIMON en MARISSA